Αρχική // Σχετικά με την Illum lighting

Σχετικά με την Illum lighting

Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον χώρο, προσφέρουμε ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις για τον φωτισμό οικιακών και επαγγελματικών χώρων καθώς επίσης και ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων.

Η ποιότητα των προϊόντων μας, η τεχνογνωσία, η αισθητική και η διαρκής ενημέρωση στις νέες τεχνολογίες και στις τάσεις της μόδας, αποτελούν εγγύηση για το υψηλού επιπέδου αποτέλεσμα.

Φιλοσοφία

Ο σωστός φωτισμός αναδεικνύει, δίνει χρώμα, ταυτότητα και χαρακτήρα σε ένα χώρο, δημιουργεί συνθήκες οπτικής άνεσης, ενώ σύμφωνα με διεθνείς μελέτες, έχει σημαντικές επιπτώσεις στην υγεία, και την παραγωγικότητα του ατόμου.

Αντίθετα, ο πρόχειρα σχεδιασμένος φωτισμός είναι ομοιόμορφος και στατικός, σπαταλά ενέργεια στα όρια της υπερβολής και προκαλεί θαμβώσεις στο χώρο που αυξάνουν το αίσθημα δυσφορίας ενός χρήστη.
Αναγνωρίζοντας αυτό, επιδιώκουμε οι προτάσεις μας να είναι προσαρμοσμένες στις συγκεκριμένες απαιτήσεις κάθε έργου.

Στοχεύουμε στη δημιουργία νέων χωρικών απεικονίσεων που να επωφελούνται στο έπακρο από τα θετικά που προσφέρει ένας σωστός φωτισμός, ενώ μέσω της κατάλληλης χρήσης του σχεδιασμού, φροντίζουμε ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες του κάθε έργου από πλευράς, ποσότητας, έντασης φωτισμού και αισθητικής του εκάστοτε χώρου.

Μοναδικός σχεδιασμός

Μέσα από μια πλήρη και αξιόπιστη γκάμα προϊόντων, από τις πιο γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στον χώρο, επιλέγουμε τα καταλληλότερα για τον κάθε χώρο που καλούμαστε να φωτίσουμε, αυτά που καλύπτουν όσο το δυνατόν καλύτερα τις ανάγκες του κάθε έργου αλλά και τις προσωπικές απαιτήσεις του κάθε πελάτη.

Διαθέτουμε επίσης φωτιστικά σώματα κάθε τύπου με πρωτότυπο και μοναδικό design, καθώς και πληθώρα χειροποίητων κατασκευών, προσαρμοσμένα κάθε φορά στις δικές σας ανάγκες και προτιμήσεις, για να κάνετε το χώρο σας ακόμα πιο ξεχωριστό.

Μοναδικός σχεδιασμός